Referenties

Wij willen graag inzichtelijk maken hoe we middels de technische-werkstudent.nl alle soorten bedrijven kunnen helpen bij het inzetten van technische werkstudenten op diverse vraagstukken. Hieronder staan een aantal voorbeelden van bedrijven die u zijn voor gegaan bij de technische-werkstudent.nl en hun ervaring hiermee.

WAAROM GEKOZEN VOOR DE TECHNISCHE WERKSTUDENT?

Demcon is een high-end technologie leverancier, ze zijn een snel groeiende system supplier en dekken de gehele behoefte van de klant af: van eerste idee en concept tot prototyping, industrialisatie en (serie)productie. Binnen de uitdagende projecten van Demcon zijn er perioden waarin bepaalde oplossingen getest moeten worden of de werklast tijdelijk hoger is. In zo’n geval is de oplossing van technische-werkstudent.nl ideaal voor DEMCON. Het is een laagdrempelige manier van werken, kosteneffectief en ook interessant met het oog op toekomstig personeel.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Het is duidelijk merkbaar dat technische-werkstudent.nl niet zomaar een uitzendbureau is, maar dat daar de kennis en kunde van het ingenieursbureau NNTS achter zit. Ze zijn in staat vraagstukken snel te doorgronden en weten snel de juiste werkstudenten aan te dragen. Het feit dat ze al ervaring hebben met de studenten uit de projecten die binnen het ingenieursbureau gedaan worden draagt hier natuurlijk aan bij. Je merkt ook dat de studenten die via technische-werkstudent.nl bij ons zijn komen werken op uitzendbasis al meer ervaring hebben met projectmatig werken en gedreven zijn.

Ogier Gravendeel

Demcon

WAAROM GEKOZEN VOOR DE TECHNISCHE WERKSTUDENT?

APPM is een toonaangevend adviesbureau met diverse vestigingen in Nederland, Duitsland en België. APPM ontwikkelde samen met ingenieursbureau NNTS de evAtlas, een online tool die inzicht geeft in het gebruik en toekomstige behoeften voor laadinfrastructuur. Gemeenten kunnen met de evAtlas eenvoudig hun toekomstige laadnetwerken plannen op basis van een data-analyse. Daarnaast heeft APPM ook op projectbasis in andere projecten met NNTS samengewerkt. Na de positieve ervaringen uit onze samenwerking blijkt meerwaarde op het gebied van de ontwikkeling van software, algoritmes, GIS en visualisaties.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Voor specifieke projecten is structurele inzet van een data- en/of GIS-expert van toegevoegde waarde. Wij zijn daardoor enthousiast over het initiatief om technische-werkstudent.nl te lanceren. Naast de inhoudelijke voordelen biedt dit ook een flexibele en laagdrempelige manier om jong talent voor onze organisatie te interesseren.

Harm-Jan Idema

APPM Management Consultants

WAAROM GEKOZEN VOOR DE TECHNISCHE WERKSTUDENT?

Van Keulen Interieurbouw produceert en levert al meer dan een halve eeuw hoogwaardige interieuroplossingen voor elke locatie. Na meer dan 70 jaar van groei en ontwikkeling is Van Keulen Interieurbouw, nog steeds een familiebedrijf, dan ook een toonaangevende en gerespecteerde speler in de Nederlandse interieurbouw en winkelinrichting. Van Keulen focust zich op innovatie en kan technische werkstudenten hierbij goed gebruiken.


WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Het is erg fijn dat technische-werkstudent.nl studenten kan leveren met de juiste skillset en motivatie. Zij doorgronden snel de software waar wij mee werken door hun eerdere ervaringen met het werken met CAD-systemen. De ervaring die ze hebben opgedaan bij ingenieursbureau NNTS helpt hier natuurlijk ook bij. De studenten die momenteel bij ons aan het werk zijn zetten voor ons onder andere ontwerpen en tekeningen om in IronCAD en dit bevalt zeer goed.

Kees Dijkstra

Van Keulen Interieurbouw

WAAROM GEKOZEN VOOR DE TECHNISCHE WERKSTUDENT?

Peter Franke Administratie en Advies helpt ambitieuze ondernemers met het realiseren van groei en professionaliteit. Hierbij kwam onlangs een opdrachtgever bij Peter Franke met een vraag naar het ontwikkelen van een dashboard waarin diverse informatie systemen kunnen worden geïntegreerd. Een perfecte klus voor een ambitieuze technische werkstudent die met zijn ervaring in technische bedrijfskunde hierin kan bemiddelen.


WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Technische-werkstudent.nl levert studenten die relevante ervaring hebben, zij leveren de juiste competenties voor onze vraag. In ons geval een ambitieuze student die naast ervaring binnen technische bedrijfskunde kan werken in Power-BI. Deze skillset zorgt ervoor dat het verwerken van verschillende informatiesysteem in één overzichtelijk dashboard eenvoudig te realiseren is. Het resultaat? Geen handmatig werk meer maar alles geautomatiseerd wat de nodige uren bespaart. Extra capaciteit op korte termijn in combinatie met relevante ervaring maakt het inzetten van technische werkstudenten zeer interessant.

Peter Franke

Peter Franke Administratie en Advies