Onderscheidend vermogen

ONZE MISSIE EN VISIE

Technische werkstudent is een organisatie die u op een laagdrempelige manier helpt aan flexibel personeel voor uw technische vraagstukken. Door de ervaringen die wij hebben met de werkstudenten uit projecten bij No Nonsense Technical Solutions (NNTS) en onze inhoudelijke kennis kunnen wij meedenken en adviseren welke werkstudent u het best kan helpen. Wij hebben een uitgebreid netwerk onder studenten in de regio Twente en selecteren streng op motivatie, inhoudelijke kennis en ambitie, dit wordt vervolgens getoetst in de projecten van NNTS. Wij zenden werkstudenten met een technisch profiel, die aan deze criteria voldoen, uit in de regio Twente voor werkzaamheden bij onze klanten. Daarnaast helpen wij deze studenten ook aan een passende baan na hun studie.

Technische werkstudent streeft er naar om studenten relevante werkervaring op te laten doen tijdens hun studie zodat ze met een voorsprong de arbeidsmarkt instromen. Studenten moeten ook weten wat bedrijven in de regio hun te bieden hebben voor na hun studie zodat het percentage studenten dat uiteindelijk in Twente blijft toeneemt.

ONZE AANPAK

Werkwijze

Neem contact op en geef aan wat voor profiel u zoekt en om welke werkzaamheden het gaat.

Wij komen bij u terug met een voorstel of aanvullende vragen over de werkzaamheden.

U kunt de door ons verstrekte profielen bestuderen en aangeven wat uw voorkeur heeft.

U heeft een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de gekozen werkstudent.

Indien alles goed bevalt regelen we het administratief af en kan de werktstudent snel beginnen.

WAAROM TECHNISCHE WERKSTUDENT?

Technische Werkstudent is onderdeel van ingenieursbureau No Nonsense Technical Solutions (NNTS), een ingenieursbureau dat naast voltijds ingenieurs ook met teams van werkstudenten onder leiding van een voltijds projectleider aan projecten werkt. Doordat er een organisatie met veel technische kennis en ervaring achter Technische Werkstudent zit, kunnen wij ons duidelijk onderscheiden van andere uitzendbureaus.

  • We kunnen een strenge selectie aan de poort toepassen, omdat wij zelf zeer veel technische kennis binnen onze organisatie hebben. Zo kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen.
  • Wij hebben zelf vaak al ervaring met de werkstudenten die wij uitzenden binnen de projecten van NNTS. Zo kunnen wij uitstekend beoordelen waar de krachten van de werkstudenten liggen en voor welke opdrachten zij het meest geschikt zijn.
  • We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd onder studenten in Twente. Zo hebben wij toegang tot een groot aantal studenten vanuit verschillende technische disciplines. We hebben momenteel alleen al zo’n 60 werkstudenten beschikbaar voor uitzending.
  • De kennis van onze werkstudenten is zeer divers. Hierdoor kunnen wij u bij vrijwel elk vraagstuk goed van dienst zijn.